نهمین نشست سالیانه هیات های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف - صفحه نخست

نهمین نشست سالیانه هیات های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف

نهمین نشست سالیانه هیات های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف به میزبانی دانشگاه کردستان در ششم و هفتم شهریورماه ۱۳۹۸ در تالار مولوی دانشگاه کردستان با حضور دبیران،کارشناسان و اعضای هیات های استانی برگزار شد.از استان کرمانشاه نیز هیاتی از اعضای هیات نظارت استانی با حضور دبیر هیات نظارت استان در این نشست شرکت کردند. در این نشست موضوعاتی همچون ارائه روش ها و برنامه های مناسب برای نظارت و ارزیابی در زیرنظام های آموزش عالی در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در طی نشست هیات های استانی، هیاتی از مرکز ناتک وزارت عتف وهمچنین مهمانان ویژه حوزه های ستادی وزارت عتف نیز شرکت داشتند.

در آئین افتتاحیه دکتر سعدان زکایی اظهار داشت: دانشگاه تأمین‌کننده مدیران و نیروهای اداره‌ کننده جامعه و ادارات بوده و محصول دانشگاه در تصمیم‌گیری‌های مهم کشور مستقیماً اثرگذار هستند.

در ادامه دکتر رحمت صادقی رئیس دانشگاه کردستان اظهار داشت: معتقدیم از شاخصه‌ها و مؤلفه‌های دانشگاه پیشرفته امروزی وجود نظارت و ارزیابی مستمر در دانشگاه‌هاست.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید در تمام زمینه‌های پژوهش، آموزشی و … اخلاق محور باشند، افزود: دانشگاه‌ها باید با فعالیت‌های اخلاق محور، بتوانند در جامعه نقش مؤثری داشته و پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.

رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه امروزه افزایش کمی دانشگاه‌ها، فضای رقابتی سنگینی را بین دانشگاه‌ها ایجاد کرده است، عنوان کرد: دستیابی به موفقیت در این عرصه از رقابت، بدون نظارت و ارزیابی به‌هیچ‌عنوان امکان‌پذیر نیست و نظارت و ارزیابی آموزش عالی در این زمینه ضرورت اجتناب‌ناپذیری است که باید در نظر داشته باشیم.

در این نشست از کتاب مدل ارزیابی موسسه‌های پژوهشی کشور بنام دستنامه ی سنندج رونمایی شد.